Westcoast Style – vol. 9

Trolde & Hjulmand

Efter en dejlig overnatning i Frederikshavn, satte vi kursen direkte mod Silkeborg. Vi havde et vigtigt møde med Storm – Stærke Storm. Godt gættet! Han er én af Thomas Dambos kæmpetrolde og én af dem på listen som vi mangler at besøge.

Efter en hyggelig gåtur gennem skov og med udsigt over sø, fandt vi Stærke Storm siddende med en kongeudsigt. Klik-klik-klik billederne var i hus og vi gik retur gennem skoven.

Herefter gik turen til Mørke udenfor Århus. Her sidder ikke een men hele to trolde, på hver sin lokation. Den første vi så var Mørkemanden, oprindeligt døbt Ben Chiller. Det er tydeligt at troldene har udviklet sig meget siden han blev skabt med “stive” knæ og albuer.

Herefter kørte vi ræs for at nå at indhente Sigurd i hans røde bil. Han er modsat Mørkemanden lavet afsindig godt og meget fantasifuldt.

Dagens sidste to trolde skulle findes i Tilst (endnu tættere på Århus). Og der i et trafikeret kryds sidder så Simon & Anine. Det ser lidt drabeligt ud, for Simon er i gang med at “bygge” sin ven Anine, som skal holde ham med selskab i fremtiden.

Da dagens 5 trolde var fundet og fotograferet (se resultaterne her), vendte vi snuden mod vores overnatningssted.

Hav i mente at overnatningsstedet blev booket da EM i fodbold blev spillet og er altså stærkt inspireret heraf.

Så med tanke på lørdagens landskamp mod Færøerne (må da lige rose den færøske målmand, Teitur M. Gestsson, for hans flotte indsats. ´Kæft han må have haft en brillant træner i sine første fodbold-år i Vanløse IF 😉 ).

Nåh, tilbage til landskampen i lørdags – tænker at Kasper Hjulmand bare kan ringe, så støver jeg da gerne lige mine slidte knokler af og ifører mig mine gamle Tommy T-skinner, når det gælder gud, konge og Hjulmand (og i andre sammenhænge selvfølgelig også Mikkel Beha!!!!).

Vi er jo trods alt indlogeret på DBUs Hotel & Kursuscenter, så jeg er jo nærmest allerede i systemet og tjekket ind på hotellet (nuvel i Tilst, meeeen Helsingør kan hurtig nås….ellers mødes vi bare udenfor Parken ½ time før kampstart – jeg er KLAR! 😉 )