Askesky, løg og bankoløb

Allerede i Kastrup (Cph) kunne jeg mærke at “det her blir godt”! Men måtte dog i Ullas fravær selv stille til stikprøvekontrol for div. narkotika – men ligesom Rolf er jeg ren – også 10 år efter 😜

Lidt powershopping i den duty-free og så afsted mod gate A12.

Her var det dog et amerikansk sportshold og 65 Ferie (der i årenes løb, nu snart må kaldes 75 Ferie) der optog pladsen.

Men må altså sige, at hovedparten af alle disse rare, ældre mennesker forstår ikke en klar besked! Men stiller i stedet op med spidse albuer som gælder det en plads til banko. Og “falder” alligevel på målstregen, fordi alt er digitaliseret.

Eks. fra i dag: Hr. & Fru Overklasseløg havde bevidst valgt at overhøre, alle opfordringer fra personalet om at håndbagage i trolleys skulle tjekkes ind da flyet var fyldt.

Men næ nej, to trolleys og en stor dametaske, skulle med i kaninen.

Da der så blev åbnet for boarding, stod løgene naturligvis forrest ved hver sin maskine. Men de fejlede grumt og til sidst måtte de kapitulere og gå væk fra maskinerne, da de ikke forstod hvordan de scannede deres boardingkort og i øvrigt stoppede hele boardingprocessen. 

Det var clue til os andre og >>BIP<< sagde maskinen og lyste grønt, og jeg sejlede lige forbi løgene og kunne gå ind i den – på tidspunktet – næsten tomme flyver.

Eneste udfordring: jeg havde fået to forskellige pladser. En på mit digitale boardingkort og en papirlap ved boarding.

Heldigvis var det begge vinduespladser og den ene plads fandtes slet ikke ombord, så det hele løste sig al’liul 🤗

Efter vel nok den mest behagelige flyvetur ever, er jeg nu ankommet til Reykjavik og påmønstret The Norwegian Star.

Vejrudsigten sagde regn og dis, men vi fik sol og delvist skyet, så hele soldækket var fyldt med folk – altså lige indtil de over højtalerne annoncerede at nu var kahytterne tilgængelige, så strøg folk afsted (som skulle de til banko igen 😜).

I morgen venter Isafjordur med sin smukke natur og en tur til den forladte by 👻

PS! Nej, jeg har ikke set vulkanen i udbrud. Ikke fra flyet pga. skyerne hang for lavt. Og heller ikke fra bussen, da der efterhånden er en del askeskyer der i den grad mindsker sigtbarheden. Det mindede lidt om sandstormen fra Emiraterne sidste år.